Παραλήρημα με την κουνιάδα μου

0 Σχόλια Συγγραφέας:
Παραλήρημα με την κουνιάδα μου

Με λένε Γιάννη και είμαι 27 χρονών, παντρεμένος με την Μαρία 26 χρονών. Η ερωτική μας ζωή όχι πάρα πολύ καλή. Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ βρίσκω κατά καιρούς διάφορες διεξόδους.

Η Μαρία, έχει μια αδελφή, την Βίκυ που είναι κι αυτή παντρεμένη και μένει ακριβώς δίπλα μας. Ένα πρωί που είχα άδεια είχα κάτσει σπίτι, η Μαρία δούλευε, κι εγώ διάβαζα ιστορίες από εδώ και είχα ερεθιστεί πάρα πολύ. Ακούω κλειδιά στην πόρτα και ακούω την φωνή της Βίκυς να φωνάζει την αδελφή της.

Σηκώνομαι και φτιάχνω λίγο το σορτσάκι μου να μην φαίνεται ο καυλωμένος πούτσος μου και πάω και της λέω ότι δεν είναι εδώ αλλά αν θέλει να κάτσει να πιούμε καφέ. Μου φάνηκε ότι κοίταξε το σορτσάκι μου αλλά δεν ήμουνα σίγουρος. Κάτσαμε και λέγαμε περί ανέμων και υδάτων. Τι άλλο θα μπορούσαμε να λέμε σκεφτόμουν αλλά ο πούτσος μου συνέχιζε να είναι καυλωμένος και με μια κίνηση προσπάθησα να τον ισιώσω. Προφανώς η κίνηση αυτή φάνηκε και η φράση της Β. που ακολούθησε με άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Με εμένα έχεις καυλώσει;».

Πριν προλάβω να απαντήσω με είχε πλησιάσει και είχε κολλήσει τα χείλη της στα δικά μου. Η καύλα που είχα από πριν και γενικά όλο το συναίσθημα που είχα εκείνη την στιγμή δεν με άφηναν να σκεφτώ λογικά. Οι γλώσσες μας είχα μπερδευτεί σε ένα τρελό χορό. Το χέρι μου προσπαθούσε να χαϊδέψει κάθε σπιθαμή του κορμιού της και το δικό της είχε πιάσει τον πούτσο μου πάνω από το σορτσάκι μου και τον έσφιγγε με δύναμη. Τα είχαμε χάσει. Της σήκωσα την μπλούζα και αποκαλύφθηκαν τα μικρά της στηθάκια με δυο σκούρες και χοντρές ρωγίτσες.

Έβαζα πότε την μια μέσα στο στόμα μου και πότε την άλλη. Τις έγλυφα με πάθος και τις δάγκωνα ελαφρά. Ήταν σκληρές και ένιωθα ότι αν τις τραβήξω λίγο ακόμα θα ξεκολλήσουν. Άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω. Στην όμορφη κοιλίτσα της. Έπαιξα λίγο με τον αφαλό της και της κατέβασα σιγά-σιγά το σορτσάκι που φορούσε. Της παραμέρισα λίγο το κυλοττάκι της και έπαιξα με την κλειτορίδα της. Την άκουγα να αναστενάζει και καύλωνα ολοένα και περισσότερο.

Της έγλυφα τα μο...

Διάβασε τη συνέχεια τώρα

Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε:
2786 (ηχητικά) διηγήματα και καυτά βίντεο

Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής :-(

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το ερωτικό διήγημα!

Αφήστε σχόλιο

Χρειάζεται να είστε συνδεδεμένος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Πλήρη πρόσβαση για μόλις

$14

Απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα διηγήματα & βίντεο.Απόλαυση χωρίς ρίσκο!
Πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις

Γίνε συγγραφέας

  • Γίνε δεκτός μέσα σε 48 ώρες
  • Βάλε άλλα μέλη να διαβάσουν το διήγημά σου
  • Δέξου σχόλια για το διήγημά σου
  • Πάρε 2 εβδομάδες δωρεάν πρόσβαση!

Κωδικός διηγήματος

Διαβάστε αυτήν την ιστορία, εισάγετε έναν κωδικό διηγήματος

Αρχείο με

Τίποτα

Άλλοι έχουν επίσης διαβάσει

Βαθμολογία