Με 2 αχόρταγες ώριμες κυρίες

0 Σχόλια Συγγραφέας:
Με 2 αχόρταγες ώριμες κυρίες

Εγώ γουστάρω να ξεσκίζω μόνο ώριμες κυρίες δόξα το θεό μέχρι σήμερα έχω σκίσει πολλές λέω έχω σκίσει γιατί έχω την τύχη να έχω ένα εργαλειο 28 ποντους και πάχος 14π. Όσες το έχουν δει και το έχουν γαμήσει το θυμούνται ακόμα, ας έρθουμε στην κυρία Ελένη όπως είπα είναι 52χ. Ξανθιά με γαλάζια μάτια και με μαλλί μέχρι τη μέση, 1, 65υ. Και στρογγυλή εκεί που πρέπει, το ατού της όμως είναι τα τεράστια βυζιά της. Την είχα σταμπάρει μια φορά στο δρόμο και τρελάθηκα είπα(αυτή την γυναίκα πρέπει να την φάω), την πήρα από πίσω για να δω που μένει και μόλις φτάσαμε στη οικοδομή που μένει έμεινα παγωτό , έμενε στην οικοδομή που έμενε μια χήρα που πηδούσα εκείνο το διάστημα. , μπαίνω και εγώ μαζί της στο ασανσέρ, με ρωτάει με μια καυλιάρικη φωνή :

Σε ποιον όροφο πάτε;

Στον πέμπτο.

Καθώς ανεβαίναμε χάζευα τα υπέροχα βυζιά της, με πήρε χαμπάρι αλλά δεν την χαλούσε κιόλας, φτάνουμε στον τέταρτο εκεί που μένει της ανοίγω την πόρτα και της λέω:

Καλό μεσημέρι! Και μου λέει:

Επίσης αγορίνα μου!

Κλείνει η πόρτα και συνεχίζω προς τα πάνω, πάω καρφί στην χήρα είχα κατά καυλώσει, χτυπάω το κουδούνι και βλέπω την Μαρία (την χήρα), κλείνω την πόρτα.

Καλώς τον πουτσαρα μου(μου λέει)

Χρύσα έχω κατά καυλώσει και πρέπει να με σβήσεις!

Μην στεναχωριέσαι εδώ είμαι εγώ!

Και με μια μου κατεβάζει την φόρμα και παίρνει τον πούτσο μου στα χέρια της, αρχίζει και τον παίζει λίγο και με μια τον παίρνει στο στόμα της, μάταια

Προσπαθεί να το πιπωσει πολύ γουστάρω να πιέζω το κεφάλι όταν με πιπωνουν να βλέπω πόσο αντέχουν οι καργιολες. Μετά πολλά πατάω ένα χύσιμο στην μούρη της Μαρίας που ήταν όλο δικό της δεν προλάβαινε να τα καταπιεί στην συνέχεια την γυρίζω στα τέσσερα και την καρφώνω από πίσω την κατά ξέσκισα αφού είχα στο μυαλό μου την κυρία Ελένη! Αφού τελειώσαμε πήγα να κάνω ένα ντουζακι, ξέχασα να σας πω ότι δουλεύω στην οικοδομή και τις ελεύθερες μου ώρες ασχολούμαι με η/υ, αφού με τάισε η Μαρία την έπεσα για ύπνο! Μετά από καμία ώρα χτύπησε το τηλ. Έρχεται η Μαρία και μ...

Διάβασε τη συνέχεια τώρα

Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε:
2786 (ηχητικά) διηγήματα και καυτά βίντεο

Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής :-(

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το ερωτικό διήγημα!

Αφήστε σχόλιο

Χρειάζεται να είστε συνδεδεμένος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Πλήρη πρόσβαση για μόλις

$14

Απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα διηγήματα & βίντεο.Απόλαυση χωρίς ρίσκο!
Πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις

Γίνε συγγραφέας

  • Γίνε δεκτός μέσα σε 48 ώρες
  • Βάλε άλλα μέλη να διαβάσουν το διήγημά σου
  • Δέξου σχόλια για το διήγημά σου
  • Πάρε 2 εβδομάδες δωρεάν πρόσβαση!

Κωδικός διηγήματος

Διαβάστε αυτήν την ιστορία, εισάγετε έναν κωδικό διηγήματος

Αρχείο με

Τίποτα

Άλλοι έχουν επίσης διαβάσει

Βαθμολογία